Friday, December 4

KERANA KITA MANUSIA BIASA

kalau cakap pasal poligami, ramai yg akan melenting. lebih2 lagi ladies. ofcoz la kan.. dulu aku pon mcm tu. tp bila fikir-fikir balik, poligami tu boleh bahagia kalau sume org x pentingkan diri sendiri. kalau betol poligami tu xbaik, mana mungkin agama menghalalkan n mana mungkin Rasulullah sendiri berjaya membahagiakan semua isteri-isterinya. oppss, mungkin sy terlalu muda utk memberi pendapat sedangkan kahwin pon xpnah.

sekian kalinya, sy xmenyalahi ucuk kerana dia jatuh hati dengan org lain. tp sy salahi dia kerana berlaku kejam dgn sy...tu je. biar lah...utk sedapkan ht, sy slalu anggap mcm ni 'IM DESERVE 4 SOMEONE BETTER'..ngeee..

THEN..



LETS TIMES DECIDE ;)

5 feedback:

rizuan mh said...

hehe..stori ni mcm sye gak je..tu jgk yg sye ngah ase skang ngeh ngeh ngeh..cedey tp nak wat cmne kan ngeehhh..kuatkan smgt for both of us okai..

syira_tech said...

okeh.. dun worry lah ek... ade jodoh ade la kan. hehe

Lady Fyza ;) said...

i hate org yg bpoligami ;D huk2.

chaps said...

life not always hepi ending....
what done is done..biarkan saje ape yg telah berlaku..sebab..
perkara yg telah berlaku xkan sesekali boleh berpatah balik dalam keadaan asal tapii..
perkara yang sama akan boleh berlaku..n sebagai ordinary human..we can avoid it...
life not will be the same again..

midawi said...

k0ya la k0 chep...wat d0ne is d0ne k0non.,,cirit

Post a Comment

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr