Tuesday, April 6

wish list of mine

adeyh~ bila hidup asik nk demand je susah la kan...hm, tp tak salah kan buat wish list. kadang-kadang boleh buat kita kuat semangat kalau ada bad thing happened. contoh mcm tengah patah semangat nak belajar, tiba2 nampak wish list sendiri..hah, baru datang semangat kuda. boleh study sampai pagi.hohhoho yeke???...heee~


Material


1) fossil J800 - dah sangat lama usha, tp stil tak affordable nk beli.. last price i saw at cineleasure was RM361.



2) DSLR nikkon D80 - SAY CHEESE!! i love photography. a lot. fall in love with the camera when i first used it last 2 years. that was my first snap at KL Tower. cool stuff!

3) Adidas samantharina W - sweet.

4) Vincci red wedges - antara byk2 ni kot paling cpt bleh dptkn..

5) Suzuki Swift - i adore its charm!!


6) PINKy VAIO - Hurrrhhh lappy laen dah trun harga tp asal lah die still above 3k. saje je xnk bg eden beli. adeyh~

7) IKEA PS VERANDA bed- sebelom kawen nk gak merasa dok tido kat katil nih...ala2 princess gitu. huahuahua.

okeh~ itu saje. yang laen2 stuff xpyh beli mahal2 lah...baju petaling street pon aku pkai kot.huhuhuh. kalau mok teh dr kelantan tgk aku beli menda-menda ni suma kompem dia xske. As usual, dia akan bebel kata lagi baik beli emas dari beli menda-menda mahal lain. boleh gadai katenya.. hu3, and the fact is, i hate gold!. hahahaha~

1 feedback:

ijad said...

entry yang menarik

Post a Comment

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr