Sunday, May 2

Kenapa gurls tak suka bola

VERY FUNNY!



Time aku post menda ni, mulat kompem tgah terpacak dpn tv tengok bola. Chealsea vs Liverpool.
huhuhuhu~ tak berani kacau sebab dulu dia pernah tertinggi suara kat aku time die tgk bola..tp sbb mse tu aku kol die byk2 kali la. annoying mungkin. hahaha~

Sebenarnya aku tak la tak suka bola. kalau ada depan mata aku tengok je. Khusyuk jugak. Ingat lagi dulu ponteng sekolah g lepak ngan kawan tengok FIFA 2004. Brazil vs England. Lepak mapley beb. Time tu aku gila Owen. Balack. Klose. Faktor utama aku layan bola time tu, ialah sebab BESTFRIEND aku ;)

p/s: Saya layan bola sebab kamoo, saya tak layan bola lg pon sbb kamoo - F.N.M.A (T_T)

5 feedback:

cemomoi said...

malas ngat layan bola pasal result lambat.. kalo layan badminton baru best pasal takde masa nak rehat... kekadang rasan nak putus urat marih bila game tengah hot...

syira_tech said...

haha..yeke? pelik la laki xminat. hm kalau girl minat plak mostly sebab pemain. rasa mcm tgk mamat hensem lari2 kejar kita plak.hihihi~ badminton quite ok. lg 1 sbb pemain badminton malaysia power..xmcm footballers, sepak bola tp mencong ntah mane2. tu yg bosan =p

H-A-Z-I-Q said...

mane ade sy tengking...tipooo...sy just xde mood nk berckp...

syira_tech said...

tipoo? emm maybe xtengking. tapi tu nada paling tggi la pnh sy dgr ;p

H-A-Z-I-Q said...

haaa...so x penah dgr plg tinggi la ni...

Post a Comment

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr