Thursday, January 13

keguguran jantung T_T

bf sy tak romantik, tak sweet..kalau nak apa2 pon selalunya sy yang kene suruh dia buat utk sy.. sgt susah nak taw faham kehendak sy..mula2 kapel dulu, tarikh declare pon dia tak ingat...

tp harini...

dia buat kejutan sempena 1 tahun 1 bulan 1 minggu 1 hari kami couple...TERHARU SGT!!
tiba2 datang dpn pagar, bg pendrive... dia suro buka pendrive tu.. then dia kate, dia balik dulu...jalan kaki je katenye. (umah sewa dia dgn umah sewa sy agak jauh wlupun satu taman). selalunya dia akan dtg naik moto.hmm pelik!! tp sy tak syak ape2 sbb die dtg dgn tshirt sempoi2..

sy buka..ada video ini..

(video tak dpt disiarkn sbb tak mao kamo0 muntah kegelian);p


wwwaaaaaaaaaaaaaa~ mcm tak percaya BF a.k.a Mulat sy yg buat T_T..betol kah??...
Tiba-tiba dia kol, dia kata bkk la pintu belakang umah...

Mcm tak percaya je!!!

Kek atas motor..siap pasang lilin!!!!
Dia yg dah siap pakai kemeja angkat kek, hulur pd sy sambil wish
"happy anniversary utk 1thn 1bulan 1minggi 1hari"

Rase nak nangis...............T_T...
Tak pernah dia mcm ni....tak pernah dia sweet mcm ni...dia buat sendiri tanpa ty sy.. even nak bg hadiah besday sy pon dia ty nak hadiah ape, dress kaler ape..
Tp harini...sob3~

p/s: ILOVEU SO MUCH SYG!!!! entry ini lmbt dipublish sbb sy pengsan mse tgh taep entry ni.. gara2 dengar CERITA tradegi bdarah yg menimpa housemate yg xcident.. awwchh~ darah2, SENSITIP!.

2 feedback:

kupu-kupu_cinta said...

wahhhh so sweet la dear.. untung kamu.. hihi semoga berkekalan dan berbahagia noma doakan okeh.. hihi

nadia a.k.a awek retro said...

wow..best..

Post a Comment

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr