Friday, March 12

bisnes jerawat saya sangat maju!

kehodohan yang melampau gara-gara stress dengan kerja+thesis PSM. Makan pon jadi tak teratur dan asyik lupa basuh muka sebelum tidur. Apetah lagi pakai bedak dan losyen Strawberry Short Cake saya. Inilah hasil bila saya baru bangun tido ~~~ yeah...sgt 'CANTIK' kan? wakaka



Tapi walau hodoh mana pun saya, saya akan tetap chill~~hehehe coz i know i will get 'payment' for this someday. Someday when i have my own income.
Bila masa tu tiba saya akan pergi facial hari-hari. jangan harap ada bintik hitam pon pada muka saya..
hohohhohohohoho

CHILL AJER.~ hehehehe

2 feedback:

Hasbi said...

Makanlah produk dan cucian muka Usana. Bebas dari paraben yg penyebab kanser kulit dan kualiti no 1. InsyaAllah hormon terkawal balik. Selamat mencuba. ;)

Aiman Syafiqah said...

x yah risau,
pakai sabun susu kambing
cantik,
macam muke pqah

Post a Comment

 
Header image by sabrinaeras @ Flickr